El tjek af dit hus i Randers og Midtjylland

Siden 2012 har det været et lovkrav, at der udarbejdes en eleftersynsrapport i forbindelse med salg af hus. For at denne rapport kan laves, er det nødvendigt at få foretaget et el tjek af sit hus.

Gamle installationer kan være usikre og farlige. Disse kan være skyld i brande og stødskader. Derfor er det vigtig, at man får foretaget dette el tjek.​

Et el tjek kan kun udføres af en autoriseret el-installatør, der har synet boligen og godkendt den. Hvis den ikke bliver godkendt, skal der måske laves forbedringer, reparationer og nye installationer for at gøre boligen sikker, så den kan godkendes og rapporten kan udarbejdes.​

Vi laver et komplet tjek

Vi tilbyder vi at foretage dette el tjek for dig. Vi er kyndige installatører med mange års erfaring, der med glæde vil kigge din bolig igennem, inden den skal sælges. Har du hus i omegnen af Randers, er vi det oplagte valg, når dit hus skal have foretaget et tjek.​

Et el tjek vil blive foretaget af en af vores professionelle servicemedarbejdere, så vi kan få godkendt dit hus og udfyldt rapporterne på korrekt vis. Disse rapporter kommer med i den samlede tilstandsrapport over huset, og vi vil sikre, at dit hus opfylder alle kravene.

Få lavet dit El tjek korrekt

Ulovlige elinstallationer, der er udført af uautoriserede installatører, kan blive dyrt for dig som sælger din bolig. Her vil det nemlig, for køberen, være muligt at forlange et væsentligt nedslag i prisen på huset. Sørg derfor for, at det hele går efter bogen, og benyt dig af Krogsøe El, hvis du sælger hus i Midtjylland.

Kontakt os endelig på telefon 98 55 00 70 eller skriv til os her og hør mere om hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med et el tjek.

Vi står klar til at hjælpe – kontakt os

Har du brug for en elektriker til enhver form for opgave, kan du trygt ringe til os på telefon 98 55 00 70 eller 98 55 00 70. Vores elektriker står altid klar til at hjælpe dig.