Elinstallation til privat og erhverv i Randers og omegn

Vi hjælper jer med elinstallation, om det så er i hjemmet, i boligforeningen eller på arbejdspladsen. Vi kan tilbyde en lang række af services indenfor for forskellige former for elinstallation, hvilket gør at vi kan bruges til lidt af hvert. Vi arbejder primært i Midtjylland, Randers og omegn.

Vi har mange års erfaring med elinstallation, og kan derfor tilbyde jer en god og professionel løsning til lige præcis jeres problem. Vi har ikke mange begrænsninger. Er det belysning, reparation af hårde hvidevare, tjek af installationer, opsætning af overvågningsanlæg, datainstallationer, eller andet elservice, kan vi klare opgaven for jer og sikre jer en sikker og professionel håndtering af opgaven.​

Vi er stolte af at kunne tilbyde meget hurtig udrykning, hvis behovet for professionel hjælp til jeres elinstallation pludselig skulle opstå. Alle vores servicevogne medbringer det rette udstyr til at klare enhver opgave, du kan komme i tanke om. Opgaven vil blive løst hurtigt og sikkert af en af vores servicemedarbejdere.

Spar på energien med ny elinstallation

Tror du at nogle af elinstallationerne i dit hjem bruger mere strøm end nødvendigt? Måske er vaskemaskinen efterhånden blevet gammel og er fra en tid, hvor de blev lavet langt mindre energieffektive. Så er det på tide at få det skiftet ud med en elinstallation, der kan spare dig penge i sidste ende. Her kan vi også hjælpe dig.

Vi tilbyder elinstallation af energibesparende løsninger og salg af energibesparende produkter og komponenter. På den måde kan et besøg af os faktisk spare dig for en masse udgifter til strømregningen.

Kontakt os endelig her, eller ring på telefon 98 55 00 70 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af elinstallation og andet elarbejde.

Vi står klar til at hjælpe – kontakt os

Har du brug for en elektriker til enhver form for opgave, kan du trygt ringe til os på telefon 98 55 00 70 eller 98 55 00 70. Vores elektriker står altid klar til at hjælpe dig.