Industri installationer der holder sikkerhedsbelysningen ved lige

I bygninger og på steder, hvor der færdes mange mennesker, er det nødvendigt med sikkerhedsbelysning og denne skal selvfølgelig virke korrekt. Det er i øvrigt et lovkrav at industri installationer som nød- og panikbelsyning efterses en gang om året. Dette tjek af jeres industri-installationer foretager vi for jer, og vi kommer ud og reparerer eventuelle skader eller fejl, der er opstået på maskinanlæg eller belysning.​

Denne slags eftersyn på industri installationer, er med til at sikre at brande og andre uheld ikke forekommer. I tilfælde af brand er det vigtigt for folks sikkerhed, at panikbelysningen virker, så de kan finde vej ud af bygningen på sikker vis.

Er I beliggende i Midtjylland eller omegnen af Randers, kan vi hurtigt rykke ud og kigge på jeres industri-installationer.

Autoriseret installatør til jeres industri installationer

Det er også lovkrav, at det er en autoriseret el-installatør, der efterser industri installationer. Vi har mange års erfaring inden for faget, og sender en af vores kyndige servicemedarbejdere ud, for at kigge på jeres industri-installationer og sikrer på den måde, at de overholder kravene og er sikre nok.

Ring til os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på telefon 98 55 00 70 eller skriv til os her. Vi hjælper jer med jeres industri installationer

Vi står klar til at hjælpe – kontakt os

Har du brug for en elektriker til enhver form for opgave, kan du trygt ringe til os på telefon 98 55 00 70 eller 98 55 00 70. Vores elektriker står altid klar til at hjælpe dig.