Elservice i Randers og Midtjylland

Elektriske komponenter og installationer er noget, der sker rivende udvikling indenfor. Dette betyder også, at installationer med tiden hurtigt bliver forældet, og ikke lever op til nye standarder og krav. I sidste ende kan denne slags forældede installationer være farlige, eller bare være skyld i at elektronikken på stedet ikke virker.

Derfor er det med at holde sig på forkant, når det kommer til elinstallationerne og det vil vi hjælpe dig med at være på forkant med, ved at udføre elservice. Om det så gælder det private hjem eller på arbejdspladsen, står vi klar til at tilbyde en god og professionel håndtering igennem vores elservice.​

Vi følger udviklingen i vores fag

Vi sørger altid for at følge den seneste udvikling inden elservice, og holder os altid ajourført med den nyeste viden der er tilgængelig. På den måde kan vi udføre kvalitetssikret arbejde, der gør, at elservice bliver udført bedst muligt. Vi udfører hovedsageligt elservice i Midtjylland samt i Randers.

Abonnementsaftaler inden for elservice

Er I en boligforening eller en virksomhed, kan vi tilbyde en abonnements-aftale, der sikrer, at I altid kommer de tekniske problemer i forkøbet. Vi vil vurdere jeres behov, og herudfra designe en omfattende plan for elservice, der passer til jer.

Skulle der alligevel mod forventning forekomme akutte problemer, rykker vi ud hurtigst muligt for at udbedre eventuelle skader.​

Vi har mange års erfaring, der gør, at vi kan tilbyde de bedste løsninger til jer. De elektriske installationer skal der være styr på, og vi står derfor altid klar til at rykke hurtigt ud, og udføre elservice på jeres anlæg.

Har dette interesse, kan du ringe til os og høre mere, og få et uforpligtende tilbud på en bestemt opgave med elservice. Kontakt os på telefon 98 55 00 70 eller skriv til os her.​

Vi står klar til at hjælpe – kontakt os

Har du brug for en elektriker til enhver form for opgave, kan du trygt ringe til os på telefon 98 55 00 70 eller 98 55 00 70. Vores elektriker står altid klar til at hjælpe dig.